|
Gwozdek i jej prace...:) |
| Autor |
Wiadomość |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 64 Dołączyła: 18 Lip 2008 Posty: 487 Skąd: Gilowice k/Pszczyny
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 23 Paź, 2008 20:18 Gwozdek i jej prace...:)
|
|
|
Wreszcie zdobyłam się na odwagę, aby ujawnić pewną cześć moich prac...w niedalekiej przyszłości zamieszczę pozostałe prace mojego autorstwa....jeśli tylko przypadną Wam do gustu:) :*:*
|
| Ostatnio zmieniony przez Grażyna Sob 01 Sie, 2009 13:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 64 Dołączyła: 18 Lip 2008 Posty: 487 Skąd: Gilowice k/Pszczyny
|
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 17:21
|
|
|
Bardzo dziękuję za przychylne kpmentarze moich prac, nie są one tak wspaniałe jak Wasze,ale bardzo się staram.Może kiedyś Wam dorównam. Teraz coś cieplejszego dla odmiany. 
|
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Wto 04 Lis, 2008 17:39
|
|
|
Jeszcze troszkę się pochwalę:
Zieloną chustę robiłam z peoni ,ale już się nie skuszę na tę włóczkę, strasznie haczyła się o szydełko.Chociaż jest bardzo przyjemna w dotyku. Mam w takim samym kolorze Dalię chcę z niej zrobić sobie jeszcze rękawiczki ale to u mnie potrwa!!Zółte bolerko robiłam córce w ubiegłym roku z tureckiej włóczki, jest superowa tylko na szydełko jej dużo wychodzi.
|
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009 18:13
|
|
|
Bardzo dawno mnie u Was nie było . Dopiero niedawno znowu mogę tutaj zaglądać i podziwiać wspaniałe prace koleżanek. A jest co podziwiać!!!.
Chciałabym (z wielką nieśmiałością ) pokazać co " udziubdziałam", gdy mnie u Was nie było. Nie ma tego wiele, nie mam niestety takiego talentu i turbo doładowania jak wiele moich koleżanek, ale może spojrzycie ma moje prace łaskawym okiem. No to do dzieła:
włóczka SARA firmy OPUS
nici z RUMENTO pojedyńcza nitka
też nitka z RUMENTO tylko robiona podwójnie
czarny KOTEK
szary MOHEREK Aniluxu
moher z odzysku
to ostatnie moje dzieło z zielonej bawełny z poliamidem PERLINA HIMALAYA
I to by było na tyle. Mam jeszcze parę rzeczy zaczętych, ale kiedy je zrobię??? Bóg raczy wiedzieć. Serdecznie Was pozdrawiam. 
|
_________________ Renia Gwóźdź |
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009 19:08
|
|
|
| Violetta21 napisał/a: | | a na ten szary sweterek z moherku jakieś namiary mogę prosić wzorek i wykrój? |
ten szary sweterek, lub jak kto woli kamizelkę robiłam na swój wymiar( dosyć duży) według swojego widzimisię.Nie było na niego specjalnego wzoru. Robiłam najpierw plecy i przód na szydełku, a później obrobiłam ściągaczem na drutach. Ot i cała filozofia.
Wzór ściegu pochodzi z MAŁEJ DIANY 2/2006
http://www.fotosik.pl/pok...8216381448.html
A oto moja następna praca skończona(nareszcie)Biała SARA firmy Opus. Przyjemna w dotyku, dosyć wydajna. Po praniu jeszcze milsza. A w noszeniu??? To się okaże.
http://www.fotosik.pl/pok...f0c65207d0.html
|
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Nie 21 Paź, 2012 12:40
|
|
|
Witajcie kochane!
Dawnoooo nie udzielałam się na forum, chociaż zaglądam do Was prawie codziennie. Podziwiam cudowne prace koleżanek, czerpię inspiracje. Może teraz ja pokażę swoje co nieco.
To na razie tyle, ciąg dalszy nastąpi( jeśli będziecie ciekawe). Trochę się tego nazbierało przez tych kilka lat.
mocno
|
|
|
|
 |
nismon
Użytkownik b. aktywny Monika

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 9 razy Wiek: 49 Dołączyła: 14 Lis 2008 Posty: 1644 Skąd: Braniewo
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 21 Paź, 2012 13:03
|
|
|
Oj ja już jestem ciekawa,bo piękne rzeczy tworzysz!A rękawiczki są cudne! 
|
_________________ http://nismon.fotosik.pl/
 |
|
|
|
 |
Pysiatom
Super gaduła :)) Kasia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 34 razy Wiek: 57 Dołączyła: 16 Paź 2007 Posty: 7778 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
siebusania
Gaduła ;) malutka

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 16 razy Wiek: 37 Dołączyła: 29 Maj 2012 Posty: 4151 Skąd: Kraków
|
|
|
|
 |
Awenturyn
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 12 razy Dołączyła: 16 Sie 2010 Posty: 1748
|
|
|
|
 |
Violetta21
Super gaduła :))

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 73 razy Wiek: 52 Dołączyła: 28 Lip 2005 Posty: 14912 Skąd: Jelenia Góra
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Grażyna

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 102 razy Dołączyła: 02 Sie 2005 Posty: 8050 Skąd: z Bełchatowa
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
Gwozdek
Użytkownik aktywny

Kraj:

|
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 19:26
|
|
|
Kochane Panie,bardzo, bardzo dziękuję za miłe komentarze. Dostać pochwały od Was , to zaszczyt
Na zdjęciu rękawiczki wyszły różowe, w rzeczywistości mają piękny czerwony kolor. Włóczka to POLO Opus, druty nr3.
W najbliższym czasie postaram pokazać więcej moich prac. Ale trochę to potrwa, niestety zdrowie szwankuje.
|
| Ostatnio zmieniony przez Gwozdek Pią 26 Paź, 2012 19:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
konesereczka
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

|
Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 15:25
|
|
|
Twoje prace są niesamowite,można by jakiś sklep nawet otworzyć 
|
_________________ hand made |
|
|
|
 |
wanwoz
Użytkownik aktywny Wanda

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 73 Dołączyła: 22 Lis 2008 Posty: 328 Skąd: Warmińsko-mazurskie
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 24 |
|
|