ozdoby świateczne - Na Boże Narodzenie
agnesaga - Pon 29 Wrz, 2008 21:27
bardzo się cieszę, że się wam podobają
| Halkuk napisał/a: | Agnesaga, | małgośka napisał/a: | | Zdradź na czym je tak pięknie uformowałaś |
Ja też jestem ciekawa  |
dzwoneczki formuję na przyprawie młynek kotanyi - pieprz kolorowy na młynek nałożyłam zamknięcie z wody jurajska-sport 0,5l
zawinęłam w folię aluminiową
a tak wygląda formowanie dzwonka na tej mojej formie
nula - Pon 29 Wrz, 2008 22:19
| Wilczyca napisał/a: | | Udało mi się znaleźć Drania |
Ale przystojniak !!!!! - świetny jest
agnesaga, Witaj ! dzwoneczki urocze !!!
Halkuk - Wto 30 Wrz, 2008 14:52
Agnesaga, dziękuję za wyjaśnienia Kształt uzyskałaś cudowny
agnesaga - Wto 30 Wrz, 2008 16:30
Dziękuję za wszystkie pochwały
| magnolia napisał/a: | to znak ze czas swiatecznych ozdobien otwarty  |
W tym roku pogoda podczas wrześniowego urlopu zmobilizowała mnie aby stosunkowo wcześnie zacząć.
Ale przynajmniej w tym roku nareszcie udało mi się zrobić również moje pierwsze aniołki, które wyszły mi tak
| Halkuk napisał/a: | Agnesaga, dziękuję za wyjaśnienia Kształt uzyskałaś cudowny  |
Proszę bardzo. Ciągle poszukuję nowych rzeczy do formowania dzwonków i nie tylko.
Violetta21 - Wto 30 Wrz, 2008 17:11 Temat postu: Na Boże narodzenie śliczne są te aniołeczki
Elżbieta P. - Wto 30 Wrz, 2008 18:59
bardzo ładne aniołki, świetne dzwoneczki
ida - Wto 30 Wrz, 2008 19:12 Temat postu: potrzeba matką wynalazków
| agnesaga napisał/a: | | dzwoneczki formuję na przyprawie młynek kotanyi - pieprz kolorowy na młynek nałożyłam zamknięcie z wody jurajska-sport 0,5l |
zupełnie jak pomysłowy Dobromir
jola373 - Wto 30 Wrz, 2008 19:35
Śliczne aniołeczki!
Jarka - Śro 01 Paź, 2008 07:19
alienor - Śro 01 Paź, 2008 08:20
Piękne praceagnesaga , aniołki z aureolką dopracowane a patent do formowania dzwoneczków powalający ,Twoja pomysłowość nie zna granic , ogromne brawa
Halkuk - Śro 01 Paź, 2008 11:14
Agnesaga, kolejne super aniołeczki
buziaczek - Śro 01 Paź, 2008 15:15
bardzo ładne aniołeczki
magnolia - Śro 01 Paź, 2008 19:53
anioleczki bardzo urocze
agnesaga - Śro 01 Paź, 2008 22:33
dziękuję wam za pochwały - są bardzo motywujące do robienia dalszych - zwłaszcza że to są moje pierwsze aniolki a tyle tu widziałam pięknych dzwoneczków, bombeczek aniołków i innych pięknych robótek
| alienor napisał/a: | Piękne praceagnesaga , aniołki z aureolką dopracowane a patent do formowania dzwoneczków powalający ,Twoja pomysłowość nie zna granic , ogromne brawa  |
No tak potrzeba matką wynalazków zwłaszcza, że moje ozdoby choinkowe z poprzednich lat i wiele innych rzeczy jeszcze się nie przeprowadziły do nowego mieszkanka, więc trzeba sobie jakoś radzić
Bernadka - Czw 02 Paź, 2008 06:48
Super dzwoneczki
małgośka - Czw 02 Paź, 2008 08:51
| alienor napisał/a: | Piękne praceagnesaga , aniołki z aureolką dopracowane a patent do formowania dzwoneczków powalający ,Twoja pomysłowość nie zna granic , ogromne brawa  |
Śliczne aniołki.
Elunia - Pią 03 Paź, 2008 19:41
Śliczniutkie
agnesaga - Pon 06 Paź, 2008 00:00
dziękuję wam za pochwały
a oto kolejne robótki
mordka - Pon 06 Paź, 2008 06:30
Śliczne czy moge prosic o schemaciki na Twoje wszystkie dzwoneczki i bombki bo jestem pod obromnym wrazeniem naprawde ?
Violetta21 - Pon 06 Paź, 2008 08:13 Temat postu: Na Boże narodzenie śliczne dzwoneczki jak ładnie uformowane
agnesaga - Pon 06 Paź, 2008 08:26
[quote="mordka"] | agnesaga napisał/a: | dziękuję wam za pochwały
Śliczne czy moge prosic o schemaciki na Twoje wszystkie dzwoneczki i bombki bo jestem pod obromnym wrazeniem naprawde ? |
Dzwoneczki robiłam ze schemacików z tej stronki http://show.7ya.ru/privat...104231&p=1&ob=0
a bombkę z tego. bombka składa się z 2 tych samych części
życzę miłej pracy
mordka - Pon 06 Paź, 2008 09:16
Śicznie Ci dziękuje widzę że będę musiała jakoś dać rade z opisu ale za bombki ślicznie dziękuję, zacznę robic w przerwie między konserwowaniem papryki
Jasieńka - Pon 06 Paź, 2008 10:15
ładne dzwoneczki naprawdę będziesz miał śliczna choinkę
agnesaga - Pon 06 Paź, 2008 10:56
| mordka napisał/a: |
Śicznie Ci dziękuje widzę że będę musiała jakoś dać rade z opisu ale za bombki ślicznie dziękuję, zacznę robic w przerwie między konserwowaniem papryki  |
Trudniej się robi z opisu - czasami musiałam się nagłowić ale opis i fotki dzwoneczków i jakoś poszło - więc tobie też się uda. Może jak będę robić jeszcze raz jakiś dzwoneczek to uda mi się rozrysować schemacik. Nie wykluczone że powtórzę całą 16 bo moi znajomi się już dopytują czy w tym roku coś robię na szydełku na choinkę.
| szydełko napisał/a: | ładne dzwoneczki naprawdę będziesz miał śliczna choinkę  |
co roku nie wiele mi zostaje na choince bo zanim ją ubiorę to to co zrobiłam na choinkę rozdaję znajmym.
bean - Pon 06 Paź, 2008 11:44
agnesaga, śliczne dzwoneczki
|
|
|