WIELI POST - Jak go przezywacie?? |
Autor |
Wiadomość |
Igunia
Milczek

Autor tematu Wiek: 34 Dołączyła: 22 Cze 2005 Posty: 6 Skąd: Radom
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 09 Mar, 2006 12:05 WIELI POST - Jak go przezywacie??
|
|
|
Szczesc wam Boze !!!
W niedziele juz praswie tydzien temu zaczal sie post.Jak go przezywacie?? Czy macie jakies postanowienia na ten szczegolny czas ktory ma nas przygotowac do Świat Zmartwychwstania Panskiego?? Ja mam takie dwa postanowienia ale one zostana moja slodka tajemnica. Przytocze wam slowa pewnej piesni ktore najbardziej mi utwily podczas gdy jeszcze bylam mala .Oto ona:
" Bliskie jest krolestwo Boze nie lekajcie sie i wiezcie w Ewangelie"
Dla mnie ten okres jest szczegolnym okresem w roku poniewaz chodzac na Droge Krzyzowa odczuwam przez jaka meke przechodzil Jezus.A robil i robi to dla nas ! Bo nas ukochal miloscia niepojeta i ta miloscia podczas naszego zycia sie z nami dzieli tylko nie wszyscy to dostrzegaja.Z checia zapraszam i zachecam wszystkich aby uczestniczyc w miare mozliwosci w Drodze Krzyzowej. Jeszcze przed smiercia podczas ostatniej wieczerzy Jezus ustanowil SAKRAMENT EUCHARYSTII jest to najpiekniejszy saktament podczas ktorego wino przemienia sie w Krew Jezusa a hostie w Jego cialo. Pozdrawaim was POKOJ I DOBRO
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|