|
Pamiętnik kota Fredzia cz.3 |
| Autor |
Wiadomość |
Rockgirl_Madzik
Użytkownik średnioaktywny Zwierzomoderatorka;)

Kraj:

Autor tematu Wiek: 41 Dołączyła: 04 Cze 2005 Posty: 109 Skąd: Szczecin/Ostrowiec
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 18:01 Pamiętnik kota Fredzia cz.3
|
|
|
Kurczę włóczymy się już tak trochę po tym lesie...spaliśmy już w jednej opuszczonej norze...i tak było zimno..nie wiem co mam już o tym myśleć..musimy wyruszyć w miasto..tam na pewno znajdziemy więcej jedzenia..a więc wyruszamy w miasto...pilnuję małego przed samochodami..mogą zabić szybciej niż myślimy..lecimy więc w strone sklepu mięsnego..może sprzedawca nam coś rzuci..czekamy pod sklepem z nadzieją..nagle wychodzi młoda dziewczyna..bardzo ładna szatynka z długimi włosami..zauważa nas i zaczyna nas głaskać..sięga do siatki i wyjmuje z niej kawałeczki rybki..myślałem,że mi oko wyskoczy..mały też miał ciekawą minę..patrzymy a tu dostajemy pyszne kawałki rybki..trochę ja i trochę mały..żeby było po równo..mniam mniam..kiedy ja miałem coś tak dobrego w ustach...nagle do tej dziewczyny podbiegł jakiś koleś i zaczał się na nią wydzierać..nie wiedzieliśmmy o co chodzi..podsłuchiwaliśmy...
- No tak..kogo ja tu widzę..jak zwykle dokarmiasz te darmozjady..sam bym chętnie zjadł tą rybę idiotko!!!!
- Ale Mariusz kupiłam jej specjalnie więcej,więc na pewno dla Ciebie też starczy..
- Nie kombinuj i nie kłam!!!! Tego szczeniaka co schowałaś w piwnicy już dawno nie ma!!!HaHaHa!!!!!!!!!!!!!
- Jak to nie ma??? Co z nim zrobiłeś??
- Jak to co?? Sprzedałem za sporą sumkę 20zł,co mi akurat na moje wina wystarczy...!!!
- Ale komu???
- Facetowi z naprzeciwka..będzie miał z niego niezły obiadek...
- Temu co je zwierzęta??!!!! O nie!!!!! Jak mogłeś????? Muszę tam lecieć ...muszę go uratować!!!!!!!!!!!!!
- Nie tak szybko...najpierw zrób mi porządny obiad..nie wypuszczę Cię póki tego nie zrobisz!!!!!!!!!!!
- Auuuuaaaa!!!!!!!! Puść mnie Mariusz!!!! Muszę go uratować!!!!!!
- Powiedziałem nigdzie nie pójdziesz!!!!!!!!!!!!
Przyznaję,że to co oboje usłyszeliśmy sprawiło,że stwierdziliśmy,iż to my musimy uratować tego szczeniaka....Pobiegliśmy za nimi,by znależć mieszkanie tego zabójcy..no tak słychać szczekanie i płacz małego szczeniaczka..już wiemy gdzie to jest..okno było akurat lekko uchylone..mały wślizgnął się tam szybko i niepostrzeżenie by zbadać teren..po chwili zawołał mnie,bo okazało się,że mordercy nie ma w domu..postanowiliśmy pomóc wydostać się szczeniakowi z łazienki,skąd dobiegały piski..próbowałem wskoczyć na klamkę...łatwe to nie było..ale z pomocą małego udało mi się..Szczeniak wyleciał z łazienki jak oszalały..na szczęście nie był duży,więc mogłem go wziąść w pysk i wskoczyć z nim na okno..nagle usłyszeliśmy trzaski drzwi..o nie....zabójca wrócił...byliśmy już w tym pokoju,gdzie było uchylone okno..wskoczyłem szybko ze szczeniakiem..już byłem na zewnątrz..jeszcze tylko Bolek..o jest..udało mu się...akurat zapaliło się tam światło...ufff udało nam się...widzę,że mamy nowego kolegę..albo koleżankę..musimy się nim/nią zaopiekować...jakoś to będzie...ale dobrze się spisaliśmy...Pierwsza misja zakończona..ale to jeszcze nie koniec...
|
_________________ Najlepsze fora o naszych zwierzaczkach:
www.koszatniczka.org
www.szynszyla.org
www.forum.szczury.org
www.świnkimorskie.org/sforum
www.forum.miau.pl
www.dogomania.pl/forum
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|