Moje dziecko zrobiło. |
Autor |
Wiadomość |
kresek
Milczek

Autor tematu Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 49
Medale: Brak
|
Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 08:46 Moje dziecko zrobiło.
|
|
|
To praca mojej córki z weekendu:
Przyznam, że pomagałam, bo tykwy są twarde, więc na zlecenie córki robiłam w odpowiednich miejscach dziurki śrubokrętem, żeby można było mocować goździki. Reszta to już dziło dziecka.
|
_________________ Mój album
Mój blog |
Ostatnio zmieniony przez kresek Pon 05 Lis, 2007 08:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wiesia_33
Gaduła ;)

Kraj:

Pomogła: 5 razy Wiek: 49 Dołączyła: 05 Lis 2007 Posty: 3010 Skąd: Pawłowice śl.
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
kresek
Milczek

|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 10:12
|
|
|
wiesia33 super ludzik. Ja to mam manię zbierania pudełek rolek po papierze i ręcznikach, ciekawych papierów, sznurków, bo potem właśnie z córką coś wymyślamy.
Mała chodzi w przedszkolu na zajęcia plastyczne, ale już kiedyś powiedziałam, że powinna zabrać do pokazania to co robi w domu, bo są to bardziej zaawansowane prace, tyle tylko, że rozumiem, że pani w przedszkolu trudniej jest upilnować dzieci z narzędziami i jeszcze pomagać, w domu wygląda to inaczej.
Moja córka mając trochę powyżej 2 lat już posługiwała się nożyczkami i jak poszła do przedszkola w wieku 3 lat to pani była zdziwiona, ile potrafi, bo nożyczkami to dopiero teraz jako 5-latki się posługują.
chyba jeszcze nie prezentowałam naszej wspólnej pracy:
rysunkek wykonała córka, nie było na zamówienie, po prostu usiadła, narysowała i przyniosła mi pokazać, wtedy wpadłam na pomysł, że przeniosę to na kanwę. I tak mamy wspólne dzieło wg. projektu córki 
|
Mój blog |
|
|
|
 |
kresek
Milczek

|
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 15:26
|
|
|
Walentynka wręczona więc mogę pokazać:
Oczywiście była przeznaczona dla Taty.
Pomysł i wykonanie - moja córka. Ponieważ uwielbia prace z papierem, nożyczkami, klejem i wszystkim co jest pod ręką, więc postanowiłm pokazać córce co to jest scrapbooking (ze zdjęciami i bez). Przejrzałyśmy kilka stron a potem rozpoczęła się praca nad Walentynką.
|
Mój blog |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|