Wczoraj było spokojnie , tylko wiało strasznie.....ale dziś wiatr hulał az mojego świerka potargał grad i snieg stypał az dudniło a niebo było niemal czarne.
Trwało to zaledwie chwilkę i pojawiła się tęcza.... niestety nie udało mi sie jej sfotografować...
Myślałam, że gdzieś bliżej mnie, a w tamtych okolicach nie bywałam. Ale podobno są to ładne okolice, jakbym się wybierała na wycieczkę to już do kogo mogę się o poradę zwrócić
fakt faktem ,że okolica piekna. jak znajde chwile to zrobie pare fotek nad Bugiem.... co prawda to kawałek ode mnie ale czasem tam bywam gwarantuje niezapomniane wrazenia..... :olowek:
Ja juz nie nadążam z tą pogodą
lepiej niech sie poprawi pogoda przynajmniej na pn wt i sr, bo zamierzam sie przeprowadzac i nie chce mi sie w zimnicy biegac :/
No i jest smiesznie. Wczoraj o 11-tej powiedziałam dzieciom, że nie wyjdziemy na spacer do ogrodu przedszkolnego, bo pada deszczyk. Minęły 2 godzinki, wyjrzało slońce, zrobiła się pogoda wiosenna. Poszłam z dziecmi na dwór. Wróciliśmy na podwieczorek i okazało sie , że w przeciągu paru minut świat zrobił sie cały biały, zaczął wiac silny wiatr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 25