RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Strona główna  • Mapa stron  • Księga gości  • Portal   Forum
Nasze ostatnie prace  • Kontakt z administratorem
• Aktualne losowania

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwne zachowanie
Autor Wiadomość
Milka
Milczek

Autor tematu

Medale: Brak

Wysłany: Pią 26 Maj, 2006 14:05   Dziwne zachowanie

radocha Na początku chciałam się przywitać i od razu proszę o pomoc. Otóż moja koteczka ma ponad rok i do tej pory nie było żadnych problemów jednak jakieś dziesięć dni temu wskoczyła na nasze łóżko kiedy w nim leżeliśmy i najzwyczajniej zaczęła siusiać na kołdrę mojego męża.myślałam, że coś sie kici pomieszało, ale wczoraj to się powtórzyło z tym, że już pod naszą nieobecność.Dodam, że ona to robi tylko na kołdrę męża, choć moja leży obok. Pozadźcie co z tym fantem zrobić?!
Pozdrawiam EWA

plus minus  Kto ocenił?

Pani Mama 
Użytkownik b. aktywny
Ania :)

Rangi dodatkowe:
przyjaciel

Pomogła: 3 razy

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 17:17   

Milka nie wiem dlaczego tak twoja koteczka tak robi ale może kupić odstraszacz w areozolu i psikać na kołdre i może to pomoże

plus minus  Kto ocenił?
http://pani_mama.fotosik.pl/albumy/4279.html

Ula_K 
Użytkownik b. aktywny

Kraj:
Canada

Rangi dodatkowe:
przyjaciel

Pomogła: 16 razy

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 01:03   

Mika witamy Cie serdecznie. Nie wiem jak to jest z kocimi panienikami bo mam doswiadczenia z kocurami. Kocury obsikuja rozne miejsca jesli sa nie wykastrowane bo w ten sposob znacza swoje terytorium. To ze kot zaczyna sikac w dziwnych roznych miejscach moze byc tez oznaka tego ze kot ma problemy z pecherzem tzn. moze miec krysztalki ( tak jak ludzie koty maja kamice nerkowa ) Jednak mam nadzieje ze Twoj kot oprocz tego obsikiwania koldry ma sie dobrze.Jesli zauwazysz ze ma problemy z oddawaniem moczu natychmiast zglos sie do weterynarza. Oprocz tego ze kot sika nie napisalas nic o kocie ( czy jest kastratem ?) wiec nie wiadomo jaka przyczyna.,,,,,,czy to znaczenie terytorium.........czy to zazdrosc o Ciebie Smile)))) czy moze to jakies przejsciowe problemy zdrowotne.
Jesli chodzi o obsikiwanie to mam ten sam problem gdyz moj kocur juz dojrzal ( jest rasy Ragdoll a one dojrzewaja w wieku 3 lat )i zaczyna znaczyc sobie swoj rejon. Tak ze przed wyjazdem na wakacje bede musiala go wykastrowac..wczesnijej oszczedzilm mu tego gdyz mial 2 razy zablokowany pecherz krysztalkami , byl tydzien w kocim szpitalu i jest na specjalnej diecie, poprostu nie chcialam go dodatkowo stresowac.
pozdrawiam
Ula_K

plus minus  Kto ocenił?
Album Picasa

Moj Blog

Odpowiedz do tematu