Przesunięty przez: maranta Sob 15 Wrz, 2007 20:45 |
Prace LadyKingfisherg |
| Autor |
Wiadomość |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 19 razy Wiek: 46 Dołączyła: 25 Lip 2006 Posty: 667 Skąd: Liege
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 14:14 Prace LadyKingfisherg
|
|
|
Ja sie tez dolacze do ukazania swoich robotek - to moje z ostatnich prac,znaczy sie z jakis dwoch ostatnich miesiecy
jedne lepsze,drugie gorsze ale to w koncu moja pasja wiec dla mnie sa ok

|
_________________ feoita@wp.pl |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 19 razy Wiek: 46 Dołączyła: 25 Lip 2006 Posty: 667 Skąd: Liege
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006 17:42
|
|
|
Ah dziekuje Wam dziewczyny za mile slowa,to dodaje motywacji do dalszej pracy
Violetta21 tak to jest poncho,mam zdjecie na sobie ale wyszlo strasznie nie wyraznie wiec nie wklejalam
no a tak dzis po poludniu zrobilam roze na szydelku no i przerobilam zeszloroczny szalik na etole

|
| Ostatnio zmieniony przez LadyKingfisherg Czw 24 Sie, 2006 20:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 17:56
|
|
|
dzieki dzieki,buziaki dla Was
troche sie nazbieralo bo mam wakacje ale juz ostatni tydzien wiec potem pewnie zastoj jakis nastapi
Krakowianko motylki wisza na zaslonach a tylko ten zielony wstawilam w ramke bo byl pierwszy i tak sie chcialam nim pochwalic ze powiesilam go w sypialni
Hala72 w oryginale sweter niebieski byl dlugi ale az za dlugi dla mnie wiec go skrocilam,a rekawy wlasnie mi sie najbardziej spodobaly,wrzucam Ci schemacik oryginalny,jest inny kolorek i inna wloczka ale kazdy wybiera jaka chce

jak cos nie wyraznie lub niezrozumiale to napisz a przetlumacze!
A to moje dzisiejsze dzielo:

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 03 Wrz, 2006 22:37
|
|
|
skonczylam torebke jedna,teraz robie druga juz z drewnianymi raczkami(w koncu je dostalam w sklepie),no i moj golfik krotki bezrekawnik,ale cos mysle ze rekawy dorobie tylko na razie wloczka mi sie skonczyla i nie pamietam gdzie ja kupilam bo to dawno bylo

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006 22:08
|
|
|
uff,w koncu skonczylam ta spodnice,zostalo jeszcze tylko przyszycie podszewki ale calosc juz zrobiona

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 14:49
|
|
|
wpadlam w szal robienia spodnic,zarazilam sie od Was dziewczyny, widzac Wasze piekne,dokladne dziela,wiec jak skonczylam kolorowa to sie wzielam za czarna,taka uniwersalna,a ze robilam szydelkiem nr 5 to szybko poszla

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Śro 13 Wrz, 2006 21:01
|
|
|
no co by sie nie nudzic dzis,bo wolny dzien od pracy mam to walnelam ten topik,moze do tej mojej spodnicy sie nada,problem ze jest bardzo rozneglizowany i chlop mnie nigdzie w takim nie pusci,no wiec jestem w trakcie robienia bolerka co by to i owo przykryc ,wykorzystalam te zawleczki od puszek jako otworki na sznureczek,wiec topik sie nie rozciaga

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 09:50
|
|
|
zarwalam nocke ale skonczylam w koncu topik i bede miec do spodniczki swojej

|
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 58 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 6004 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 13:37
|
|
|
chyba mam jakas depresje bo ostatnie dwa dziela takie czarnawe ale nastepne juz w barwniejszych kolorkach,obiecuje

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 16:26
|
|
|
a taki sobie szaliczek wydziergalam teraz

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 15:08
|
|
|
alez prosze was bardzo moje drogie szydelkowiczki,oto schemacik
troche po zblizeniu pewnie bedzie niewyrazny ale cudowalam ze skanerem i lepiej juz sie nie da 
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 01:19
|
|
|
a to nastepna azurkowa tym razem czapeczka

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006 22:35
|
|
|
dorzucam serwetki dawno zrobione

a to moja nieszczesna spodnica,brakuje ostatniej falbanki bo nici mi dzis zabraklo i to po 18.00 wiec koniec 100% jutro ale pokazuje jak wyszlo (sorry za nitki gdzie niegdzie)

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Śro 27 Wrz, 2006 15:02
|
|
|
no wlasnie ten efekt koncowy w trakcie robienia
a jak wczoraj skonczyla mi sie wloczka to przerobilam bluzke mojej babci na kiecke na jeansy,no bo tak pozazdroscilam Lelu tej niebieskiej - tak ladnie na spodniach wygladala

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Śro 27 Wrz, 2006 19:55
|
|
|
dziekuje kochane dziewczyny przyznam ze cos mnie wzielo ostatnio na te robotki i przestac nie moge - jakas hurtowa choroba czy co mnie tam diabli wzielo ,moj chlop to tylko sie boi ze ja zaczne na niego z szydelkiem w nocy wymachiwac
no i wydziergalam dla mojej kuzyneczki zza oceanu na prezent taka torebuske

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006 16:47
|
|
|
Jenciu,dziewczyny Wasze pochwaly az mnie w gore unosza
a mnie wywalilo na kilka dni bo internet siadl w domu i ja biedna nie moglam surfowac po necie ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,bo zamiast siedziec przed komputerem to dziergalam wiecej...no i wydziergalam kilka rzeczy

co do mezow to oni za bardzo tego nie rozumieja,dla nich to niepojeta rzecz,no i trzeba wydac pieniadze zeby cos zrobic,faceci to faceci i tyle 
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 18:04
|
|
|
moslamawe raczki kupywane w sklepie i to drogo no ale raz zaszalalam sobie
a to juz na chlodne wieczory-szal i wczorajszy prezent dla mego chlopa na imieniny

|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 22:32
|
|
|
Aga tu jest wzorek na ktorym sie opieralam,troche modyfikowalam,bo zamiast jednego oczka miedzy slupkami dawalam trzy i slupki byly obwijane wokol lancuszka a nie wbijane w pojedyncze oczka - chyba nie zagmatwalam za bardzo
to ten pierwszy wzorek
dziewczyny jestescie bratnie dusze moje podnoszace mnie w gore z tymi pochwalami jestescie niesamowite - DZIEKUJE BARDZO!!!!
|
|
|
|
 |
LadyKingfisherg
Użytkownik aktywny LadyK

Kraj:

|
Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 15:57
|
|
|
tak robilam porzadki wczoraj w lazience i znalazlam plastikowa kosmetyczke po zestawie do kapieli no i co by tu,jak nie przerobic ja na torebke,bo kobiecie to nigdy za duzo torebek !!!

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 32 |
|
|