|
nowicjusz na pokładzie :) |
| Autor |
Wiadomość |
Preity.z
Milczek

Kraj:

Autor tematu Wiek: 46 Dołączyła: 24 Mar 2011 Posty: 5
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2011 19:36 nowicjusz na pokładzie :)
|
|
|
Witam wszystkich
Na forum trafiłam przypadkiem szukając blogów poświęconych szydełkowaniu i znalazłam tu tyle ciekawych tematów, że postanowiłam zostać jego częścią.
Dzięki mojej wspaniałej wychowawczyni, w szkole podstawowej miałam okazję poznać różne techniki rękodzieła. Z nich wszystkich najbardziej do gustu przypadło mi szydełko z którym nie rozstaję się od czasu zrobienia pierwszej serwetki. Mimo że robię na nim od lat, to nadal jestem początkująca w tej dziedzinie, bo moje dzierganie do tej pory nie wykroczyło poza proste serwetki.
Z innych dziedzin: kocham indyjskie kino, które składa się nie tylko z Bollywoodu, azjatyckie seriale (głównie z Korei i Chin), japońską muzykę, oraz stare polskie komedie.
|
_________________ The laurel is green for a season, and love is sweet for a day, but love grows bitter with treason, and the laurel outlives not May
Ronald Sandoval |
|
|
|
 |
langra [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2011 19:46
|
|
|
Preity.z, Witam serdecznie. Tutaj nabierzesz chęci, aby zrobić coś innego na szydełku oraz znajdziesz inspiracje na inne serwetki. A jak się rozpędzisz to i w innej dziedzinie też zasmakujesz Pozdrawiam 
|
|
|
|
 |
Paddington
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2067 Skąd: Poznań
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2011 22:28
|
|
|
Witaj Miło mi poznać Ciekawe rzeczy oglądasz (dla mnie totalnie egzotycznie- uświadomiłam sobie że chyba ani jednego azjatyckiego filmu nie było mi dane oglądać)
Pozdrawiam
|
_________________ "Please look
after this BEAR
Thank You"
http://www.lookafterbear.blogspot.com/
DARKEST PERU TO LONDON |
|
|
|
 |
danuta_50
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 18 Lut 2006 Posty: 1020 Skąd: Śląsk
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 08:29
|
|
|
Preity.z, Witaj Nie mogłaś lepiej trafić bo tutaj możesz rozwijać swoje umiejętności i pogłębiać wiedzę w różnych technikach. 
|
|
|
|
 |
Preity.z
Milczek

Kraj:

Autor tematu Wiek: 46 Dołączyła: 24 Mar 2011 Posty: 5
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 08:58
|
|
|
Dziękuję za miłe powitanie Z innych technik kusi mnie frywolitka, ale na razie czasu brak by się z nią bliżej zapoznać.
Paddington jakieś azjatyckie filmy musiałaś widzieć, bo różne telewizje dość często mają je w swojej ramówce, a ostatnio nawet i serial koreański na Tele5 się trafił ("Łowcy niewolników").
|
_________________ The laurel is green for a season, and love is sweet for a day, but love grows bitter with treason, and the laurel outlives not May
Ronald Sandoval |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|