RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...


Strona główna  • Mapa stron  • Księga gości  • Portal   Forum
Nasze ostatnie prace  • Kontakt z administratorem
• Aktualne losowania


Poprzedni temat :: Następny temat
Fotosik i neostrada
Autor Wiadomość
anka76 
Milczek



Kraj:
Poland

Autor tematu
Wiek: 41
Dołączyła: 12 Sie 2006
Posty: 29
Skąd: Kartuzy

Medale: Brak

Wysłany: Śro 31 Sty, 2007 13:58   Fotosik i neostrada

Nie wiedziec czemu wczoraj było w porządku a dzis po otworzeniu fotosika omało niedostałam zawału kiedy okazało sie że część zdjęć wygląda tak http://www.fotosik.pl/pok...420fd96236.html
no i mam pytanie czemu tak sie stało i co mam z tym zrobic??
Mój drugi kłopot dotyczy neostrady tej bezprzewodowej.Livebox jest podłączony u szwagra natomiast to małe cudo u mnie pietro nizej no i odbiera jak chce wiec mam pytanie od czego to zależy że raz sygnał jest lepszy raz gorszy,no czy pomimo np 65%net powinien działac? u mnie nie działa Crying or Very sad Pomózcie kochani

  plus minus  Kto oceni³
_________________
Bo ja się uczę największej sztuki życia:
Uśmiechać się zawsze i wszędzie
I bez rozpaczy znosić bóle,
I nie żałować tego co przeszło,
I nie bać się tego co będzie!

Mój album http://anka76.fotosik.pl/albumy/72159.html
 
 
 
anka76 
Milczek



Kraj:
Poland

Autor tematu
Wiek: 41
Dołączyła: 12 Sie 2006
Posty: 29
Skąd: Kartuzy

Medale: Brak

Wysłany: Śro 31 Sty, 2007 16:12   

Kłopot Fotosika rozwiazany-okazało sie ze to u nich cos nawaliło ale juz jest naprawione.pozdrawiam

  plus minus  Kto oceni³
_________________
Bo ja się uczę największej sztuki życia:
Uśmiechać się zawsze i wszędzie
I bez rozpaczy znosić bóle,
I nie żałować tego co przeszło,
I nie bać się tego co będzie!

Mój album http://anka76.fotosik.pl/albumy/72159.html
 
 
 
wienia 
Użytkownik aktywny
wienia


Rangi dodatkowe:
przyjaciel

Wiek: 60
Dołączyła: 04 Lut 2007
Posty: 656
Skąd: Ozorków

Medale: Brak

Wysłany: Pią 09 Mar, 2007 22:42   

Niestety mam problem z fotosikiem. Mianowicie , gdy otwieram swój link na fotosiku pojawia mi się ramka , że wystąpił błąd , wyślij raport o błedach i tak jest za każdym razem. Nie mogę wstawić nowych zdjęć ani dodać do albumu. Co robić ? wściekły

  plus minus  Kto oceni³
_________________
skromny albumik: http://wienia-49.fotosik.pl/albumy/124060.html
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej materiałów, zdjęć, itp.,
 proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie naruszenia praw autorskich o kontakt ze mną.
 Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.

Jednocześnie informuję, że administrator forum nie odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
 a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.

maranta

  Liczniki na bloga

Strona wygenerowana w 0,39 sekundy. Zapytań do SQL: 14