Przesunięty przez: maranta Sob 15 Wrz, 2007 20:47 |
alienor- moje prace |
| Autor |
Wiadomość |
alienor
Użytkownik b. aktywny vel 3nereida

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 10 razy Wiek: 62 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 2601 Skąd: Katowice
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 20:21 alienor- moje prace
|
|
|
chciałabym pochwalić się moimi pracami. Jakość zdjęć niezbyt dobra , ale fotograf ze mnie nie będzie Moja ostatnia zakończona praca to VS z której jestem dumna ja jako wykonawca , córka jako właścicielka .Poszło około 500g camilli , zabrakło na ostatnie okrążenie ale i tak jest długa ,więc tak zostanie

|
| Ostatnio zmieniony przez alienor Sob 25 Lis, 2006 20:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 10 razy Wiek: 62 Dołączyła: 21 Lut 2006 Posty: 2601 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 20:33
|
|
|
Wcześniej powstały anansy odgapione od Barbary1 .500 g azalii rozmiar 46-48 bo ja duża jestem
golfik dla córki
i kilka gwiazdek przy których zostaly takie bezsensowne sznureczki ale je utnę i użyję żyłki do powieszenia . Mam jeszcze kika innych prac ale modelka już śpi więc pochwalę się innym razem.

|
| Ostatnio zmieniony przez alienor Sob 25 Lis, 2006 20:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 19:38
|
|
|
Maranta ,Dziunia, Magdalena, Barbara ,Violetta i Hala dziękuję Wam serdecznie i wrzucam na szybko kolejną pracę, tym razem sweterk mojej Michasi. model zobaczyłam kiedyś w necie na małym chłopczyku i tak bardzo mi się spodobał , że popełniłam taki sam .

|
_________________ Oddam lenia w dobre ręce |
| Ostatnio zmieniony przez alienor Wto 28 Lis, 2006 19:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 08:44
|
|
|
Podziwiam i podziwiam wasze cudowne prace i nic nie pokazuję . Otóż ,nie dlatego , ze ni chce , ale z powodów sprzętowych , Wszystko jest już ok , komp nie dostaje zadyszki , dziecko już wie , ze aparatu nie kapie sie przed spaniem . A zatem na pierwszy ogień 2 moje ulubione sweterki i bluzeczka z małych ananasków , mam sporo rzeczy dla malutkiej , ale muszę ją obfotografować , lubi , ale nie lubi sie przebierać

|
| Ostatnio zmieniony przez alienor Pon 12 Maj, 2008 08:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 08:51
|
|
|
Ciuszki mojej starszej córki

|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008 20:02
|
|
|
bardzo serdecznie dziekuje za tyle cieplychslowi chwale sie ostatnio zrobionymi serwetkami
pierwsza bez schematu , zrobiona tak sobie , byle sie nitka po palcu sunęła
druga to ananaski dla mamy , kiedyś zaczęłam jej tak serię i co jakiś czas coś dorzucam
i trzecia to serwetka Madzi , bardzo mi sie podobała i mam własną , oczywiście tez jedzie do mamy

|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 11 Cze, 2008 13:12
|
|
|
Bożena 2000,hada131, Barbara1,Bernadka,Gabis,Jola373,,Violetta21,Malgoska ,Zosia32,Halkuk,Jarka,Bjanna,Madzia ,Misia 0808,Bean,Grażyna bardzo , bardzo serdecznie dziękuję , ze rzuciłyście okiem na moje serwetki i zawszystkie ciepłe slowa jakie tu padły.
W akcji sprzątania znalazłam w szafie takie coś , trochę podpięłam szpilkami , bo pupa manekina szczuplejsza , a trochę dlatego , ze po praniu , które zamiast odswierzyc pomięło kwiatki , a rozprasowanie tego , syzyfowa praca.
To są majciochy , które zrobiłam na zimowych feriach . Moja koleżanka z pracy nabyła takowe, oryginalne koniakowskie a ja je natychmiast spiraciłam . Oryginały z miękkiej bawełny , moje z nici serwetkowych , nie pamiętam jakich . Produkt śliczny - niepraktyczny , świetny na prezent- żart , ale chodzić w tym się chyba nie da, . Acha moja wersja nie jest wiązana na sznureczki , tylko obleciana w kolo dodatkowym rzędem półsłupków
. 
|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008 18:04
|
|
|
Jarka , Violetta , Bjanna,Fruzia ,mala100gosia,Zosia3, Jola 373Gusia i Bean stokrotne dzięki
Teraz chce Wam pokazać wczoraj ukończona czerwona dla mojej córki i druga pociecha, zauważona jak zgrywalam zdjecie z aparatu , tzn. zauwazylam , ze jest na spacerze w maminym rękodziele .
Czerwona z Mony 20 dag na rozmiar36, zielona 10 dag Cotolin golden ,wykończona na biało,bo zabrakło nici

|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pią 04 Lip, 2008 19:45
|
|
|
mariola65 elka j.gabis,Beata61 ata30 dziękuję za wasze ciepłe słowa
i wklejam nowości
Zielone anansy to prezent dla kolezanki , ktora czasami robi
mi zakupy na Florianskiej,szczegolnie jak mi czegoś zabraknie
Paski to moja tunika rozm 48 z perle 8 ,na fotce jest cos jakby skaza, musze toto rozprasowac i wtedy nie widac . Skaza to efekt tego , jak ktos sobie wymyśli {ja}przedluzanie gotowego wyrobu i sukienka Ani zerżnięta zywcem od Dorotkii i Krówki , prawdopodobnie powstanie taka jeszcze w wersji miniaturowej dla tej modelki , ktora nieśmialo prezenuje nowiutkie bikini , mam nadzieję, ze nie pojdzie w nim spac , bo zdjąc narazie nie pozwoli
|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 20:29
|
|
|
Witam po długiej nieobecności.Przez jakiś czas zniknęłam z netu z powodu roboczo-życiowych zmian .Długo nic nie robiłam . Za to teraz posiadłam nową umiejętność
Pierwsze prace
.
Jeszcze nieudolne ,ale ćwiczę . Kolczyk w kształcie rombu ma parę ,ale akurat jak chciałam zrobić fotkę schował się.Wzory z netu i z forum.Fotki niestety z telefonu.
|
|
|
|
 |
jokul
Użytkownik b. aktywny Jola z Orawy

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 24 Mar 2006 Posty: 1019
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 21:30
|
|
|
Dobrze, że wróciłaś do robótkowania i zechciałaś podzielić się z nami zdjęciami swoich prac. Fajna biżuteria, a sukienki ekstra klasa 
|
_________________ Zapraszam do wirtualnych odwiedzin:mój blog
 |
|
|
|
 |
Krakowianka
Gaduła ;)

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 30 razy Wiek: 62 Dołączyła: 17 Lut 2006 Posty: 4125 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 21:52
|
|
|
miło Cię znów "widzieć" .a biżuteria super!!!! 
|
|
|
|
 |
Pysiatom
Super gaduła :)) Kasia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 34 razy Wiek: 57 Dołączyła: 16 Paź 2007 Posty: 7778 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
 |
Jaremka
Milczek

Medale: Brak
|
|
|
|
 |
izetta
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 12 razy Wiek: 46 Dołączyła: 28 Cze 2011 Posty: 1615 Skąd: Mosina
|
|
|
|
 |
alienor

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 16 Maj, 2013 14:16
|
|
|
Cudowna i wisi sobie w szafie. Corka dla której zrobiłam nie chodzi a dać komuś tez nie chce.
http://www.fotosik.pl/pok...52f7f620c6.html
Sukienka jest zrobiona z tego schematu na top , tylko zamiast ananasowych ramiączek jest kółeczko plastikowe i paseczki do kółeczka na plecach.
Jak powiększysz fotkę sukienki to na samym przodzie widać jak są dodane ananasy na rozszerzenie sukienki a dol jest wykończony bodajże jak spódnica victoria secret z działu dziergamy online.O ile pamietam to takie sukienki byly 3 na forum , jako pierwsza zrobiła dziewczyna z Wrocławia w niku było coś z Dorotą ,ale jak zajrzałam w spis użytkowników to tam jest kilka stron Dorot i poddałam się .lepszy schemat jest w tym linku z fotka trzeba klikać w prawo i wyskoczy 
|
| Ostatnio zmieniony przez alienor Czw 16 Maj, 2013 14:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
izetta
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 12 razy Wiek: 46 Dołączyła: 28 Cze 2011 Posty: 1615 Skąd: Mosina
|
|
|
|
 |
Elżbieta P.
Super gaduła :)) Ela

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 25 razy Wiek: 71 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 8756 Skąd: Łódź
|
|
|
|
 |
SoWa
Użytkownik b. aktywny SoWa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 3 razy Wiek: 64 Dołączyła: 23 Kwi 2007 Posty: 2788 Skąd: Czechowice-Dziedzice
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 27 |
|
|