|
korepetycje z szycia, Warszawa |
| Autor |
Wiadomość |
kahoko
Milczek

Kraj:

Autor tematu Dołączyła: 08 Kwi 2010 Posty: 22
Medale: Brak
|
Wysłany: Sob 08 Cze, 2013 21:33 korepetycje z szycia, Warszawa
|
|
|
Cześć wszystkim bardzo chcę się nauczyć szyć. Robienie wykroju i samo szycie nie wydaje mi się nawet takie skomplikowane, przynajmniej po spędzeniu dziesiątek godzin na oglądaniu tutoriali w internecie Problem mam z rozpoczęciem przygody w praktyce. Przeszkodą na pewno jest maszyna - stary łucznik, którego kompletnie nie potrafię obsługiwać Potrzebuję nie opisów i komentarzy, a kogoś, kto wpadłby do mnie do domu i pokazał "jak się to je". Wiem, że tego typu ogłoszenia to zawsze pewne ryzyko - na pierwsze spotkanie możemy umówić się na przysłowiową kawę w miejscu publicznym ^^ U siebie również oferuję kawę, herbatę, ciacho, które umiliły by nam kursy. Mam 23 lata (może dla kogoś za stara lub za młoda), mieszkam w dobrej lokalizacji (łatwe dojazdy) oraz mam w domu zwierzaki (dla alergików). Zainteresowane panie (lub panów, jeśli tu tacy są) proszę o kontakt przez forum (w wątku / priv) lub na maila crazyblackcat9@gmail.com
Zapraszam ! :*
|
_________________ tsuki no kawatte oshioki yo! |
|
|
|
 |
Dżastii
Użytkownik aktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2012 Posty: 763 Skąd: Warszawa/Cis
|
Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 20:30
|
|
|
kahoko, mnie tez przydaloby sie male szkolenie ale nikt podejrzewam sie taka wiedza nie podzieli. Ja mam znow problem wlasnie ze zrobieniem odpowiednich wykrojow... 
|
_________________ Mój blog. Zapraszam. http://udzastii.blogspot.com/
Pozdrawiam serdecznie wszystkich  |
|
|
|
 |
Dżastii
Użytkownik aktywny

Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 35 Dołączyła: 14 Maj 2012 Posty: 763 Skąd: Warszawa/Cis
|
Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 20:30
|
|
|
kahoko, mnie tez przydaloby sie male szkolenie ale nikt podejrzewam sie taka wiedza nie podzieli. Ja mam znow problem wlasnie ze zrobieniem odpowiednich wykrojow... 
|
_________________ Mój blog. Zapraszam. http://udzastii.blogspot.com/
Pozdrawiam serdecznie wszystkich  |
|
|
|
 |
kahoko
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Czw 13 Cze, 2013 21:32
|
|
|
mi się wykrój taki straszny nie wydaje (może tylko w mojej głowie?), ale mojego starego łucznika nie rozgryzam ;( ciągle coś nie tak z tymi nitkami, czytałam, oglądałam, odszyfrowywałam stare zdjęcia - i nic. potrzebny mistrz, bądź mistrzyni.
|
|
|
|
 |
lilia
Użytkownik średnioaktywny

Zaproszone osoby: 12
Kraj:

Pomogła: 3 razy Wiek: 39 Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 229
|
Wysłany: Pią 14 Cze, 2013 12:21
|
|
|
| kahoko napisał/a: | | mi się wykrój taki straszny nie wydaje (może tylko w mojej głowie?), ale mojego starego łucznika nie rozgryzam ;( ciągle coś nie tak z tymi nitkami, czytałam, oglądałam, odszyfrowywałam stare zdjęcia - i nic. potrzebny mistrz, bądź mistrzyni. |
a co konkretnie z tymi nitkami się dzieje? Ja mam starego Łucznika.
|
|
|
|
 |
zamia
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 47 razy Dołączyła: 22 Paź 2010 Posty: 663
|
|
|
|
 |
kahoko
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Pią 14 Cze, 2013 12:55
|
|
|
ale właśnie o to chodzi - ja nie oczekuję rady Mam dość sprawdzania na czuja, po opisach czy mętnych zdjęciach. Dlatego zapraszam do znajomości - może któraś z osób na tym forum pójdzie na taki układ.
|
|
|
|
 |
basiaa123
Milczek

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 20 Maj 2016 Posty: 5
|
Wysłany: Pią 20 Maj, 2016 21:15
|
|
|
Zanim wybierzesz się na jakiś płatny kurs może zacznij coś sama ogarniać w internecie - polecam fajną stronkę: http://przepisnaszycie.pl/ - dużo się można nayczyć... za darmo.
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|