|
Gdzie kupić, kto ma do sprzedania? |
| Autor |
Wiadomość |
mrober
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 62 Dołączyła: 15 Lut 2010 Posty: 379 Skąd: Rybnik
Medale: Brak
|
Wysłany: Pią 27 Lis, 2015 10:33 Gdzie kupić, kto ma do sprzedania?
|
|
|
Fajnie, bo nie wiem jak się to fachowo nazywa. Dla mnie pasowała by nazwa "przekładacz dwustronny" do maszyny dziewiarskiej. W necie znalazłam stronkę gdzie można kupić (choć chwilowo niedostępne) takie przekładacze jak na fotce.
Ale taki mam a mnie chodzi o przekładacz który z obu stron zakończony jest "oczkiem" i jest bez plastykowego uchwytu. Taki jak igła do szycia zakończona po obu stronach "oczkami". Widziałam takie "ustrojstwo " na filmiku z yt. Fajnie takim przekładaczem przekładało sie oczka z płyty na płytę. ajwidoczniej jakies maszyny maja takie cos na wyposażeniu ( tam miała maszynę na te dziurkowane karty do wzorków). Nie wiecie gdzie kupić taki przekładacz?
|
_________________ http://www.suwaczek.pl/cache/c70d744524.png |
|
|
|
 |
vichta
Użytkownik b. aktywny Marzena

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 104 razy Wiek: 59 Dołączyła: 10 Cze 2014 Posty: 1943 Skąd: Piotrkow Tryb/Oxford
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
japoneczka01
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 118 razy Dołączyła: 04 Paź 2010 Posty: 1904 Skąd: Tarnów
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 27 Lis, 2015 17:58
|
|
|
mrober w moim mieście jest sklep ze sprzętem i częściami zamiennymi AGD. Można tam kupić, np. części do maszyn do szycia i oprzyrządowanie. Może u Ciebie też tak jest i może dokupiłabyś też coś do maszyny dziewiarskiej. W punktach naprawy sprzętu domowego orientują się, gdzie można coś takiego kupić. Może rozejrzysz się na miejscu.
|
|
|
|
 |
Natalia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 33 razy Wiek: 71 Dołączyła: 05 Lut 2007 Posty: 1078 Skąd: ŚLĄSK
Medale: 2 (Więcej...)
|
Wysłany: Sob 28 Lis, 2015 00:28
|
|
|
517 088 458 numer do Pana który sprzedaje częsci oraz drugi +48 601 08 77 09 tez sprzedaje części zadzwoń popytaj może maja
|
|
|
|
 |
Natalia

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 33 razy Wiek: 71 Dołączyła: 05 Lut 2007 Posty: 1078 Skąd: ŚLĄSK
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
mrober
Użytkownik aktywny

Kraj:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 62 Dołączyła: 15 Lut 2010 Posty: 379 Skąd: Rybnik
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 29 Lis, 2015 09:44
|
|
|
Dziękuję dziewczyny za namiary. Natalio właśnie o taką igłę chodzi żeby miała po obu stronach oczka.Widziałam na jakimś filmiku że nią się szybko przekłada oczka z jednej na druga płytę. (jedną stroną zbierasz oczko z maszyny, oczko sie przesuwa na tej igle i myk nakładasz go na igle drugiej płyty. Jutro podzwonię pod te numery i popytam bo pewnie na ebayu trzeba mieć konto żeby zamówić.
U mnie w mieście są dwa sklepy z częściami, w jednym też naprawa agd, ale naprawiają raczej sprzęt agd i części też do agd. Był z maszynami do szycia ale niedawno właścicielka zamknęła , maszyn dziewiarskich nie miała tylko do szycia i haftowania, owerloki i to z wyższej półki.Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze za namiary. 
|
_________________ http://www.suwaczek.pl/cache/c70d744524.png |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 16 |
|
|