Prace mojej wnusi-Kasi |
Autor |
Wiadomość |
alwisia
Użytkownik średnioaktywny alwisia

Kraj:

Autor tematu Wiek: 80 Dołączyła: 05 Cze 2006 Posty: 221 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Śro 01 Lis, 2006 01:01 Prace mojej wnusi-Kasi
|
|
|
Zbliżają się święta, a więc na początek troszkę świątecznie. Aniołki z masy solnej
Kasia ma 8 lat.
A to prezenty dla jej mamy: broszka i klipsy- róże,naszyjnik - też z modeliny( przepraszam za kiepską jakość fotek)

|
_________________ Szanujcie staruszki, bo kiedyś też nimi będziecie. |
Ostatnio zmieniony przez alwisia Śro 01 Lis, 2006 01:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
alwisia

Kraj:

Autor tematu Wiek: 80 Dołączyła: 05 Cze 2006 Posty: 221 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 16:33
|
|
|
Kilka(bo nie udało się wszystkich - wysiadły baterie w aparacie) papierowych ozdób ,które zaniesie do klasy.Jest chora, i teraz czuje się troszke lepiej, to zaczęła zaraz robić.Nie lubi szydełka , zdecydowanie uwielbia papier i modelinę. 
|
Ostatnio zmieniony przez alwisia Sob 03 Mar, 2007 16:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alwisia

Kraj:

|
Wysłany: Pią 09 Mar, 2007 22:02
|
|
|
Bardzo się ucieszyła,że podobają się jej prace Paniom.
To jej kartki świąteczne.Różne, wycinane z obrazków, też z opakowań czekolady, rysowane na podstawie innych obrazków, czy kartek, naklejany baranek -wzór ściągnięty z neta.   
Zdjęcia jak zwykle kiepskie,nie wiem czy to wina fotografa, czy aparatu,jakoś nie mogę ustawićdobrej jakości.Zawsze mi wychodzą kiepskie.
|
Ostatnio zmieniony przez alwisia Sob 10 Mar, 2007 00:48, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
alwisia

Kraj:

|
Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 16:29
|
|
|
Dziękujemy za pochwały.
Następne prace z papieru.Kurczak z krepiny i witraż na okno.

|
Ostatnio zmieniony przez alwisia Sob 24 Mar, 2007 18:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
alwisia

Kraj:

|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 18:13
|
|
|
Kasiz skorzystała z wolnych dni i na zapas zrobiła mamusi obrazek na Dzień Matki. 
|
|
|
|
 |
alwisia

Kraj:

|
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 19:58
|
|
|
Ola napisz co wymysliłaś.
Do pani Kiziulki - moja babcia robi bukiety kwiatów z krepiny, szydełkiem, na drutach -może jakiś bukiecik kwiatów.Można też zrobic w/g wzoru pani Kawy 80 piękną księgę z życzeniami.
Teraz pochwalę się moimi pracami.
Mam w tym miesiącu I Komunię i zrobiłam zaproszenia. Zdjecia są mało dokładne, bo błyszczą się złocenia i trudno babci było zrobić je dobrze, są wielkości 1/4 kartki od małego bloku. się 
|
Ostatnio zmieniony przez alwisia Nie 06 Maj, 2007 20:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 17 |
|
|