Ciekawe miejsce w sieci na Waszą twórczość |
Autor |
Wiadomość |
jasminowa
Milczek

Kraj:

Autor tematu Dołączyła: 08 Sie 2010 Posty: 9
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 21:40 Ciekawe miejsce w sieci na Waszą twórczość
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Jestem tutaj od niedawna i dopiero poznaję to forum. Widzę, że jest tu wiele pięknych prac w galerii. Jednocześnie skłania mnie to do pewnej refleksji - artystycznie wykonanych robótek ręcznych brak na portalach traktujących o twórczości użytkowników. Moim zdaniem to wielka szkoda - nie każdy ma szansę natknąć się w sieci na Wasze fora, strony, grupy tematyczne itd. Myślę, że może warto by było upowszechnić tę formę sztuki (bo moim zdaniem jest to sztuka!) właśnie za pośrednictwem sieci internet. W dzisiejszych czasach bardzo popularne stały się wszelkiego rodzaju portale społecznościowe, a także portale umożliwiające publikację własnych prac w sieci internet. Jedną z nich, na której spędzam ostatnio wiele czasu, jest Artveo.pl - miejsce, gdzie każdy za darmo może zaprezentować szerszej publiczności swoje prace z różnorakich dziedzin sztuki - od malarstwa, rzeźby i grafiki po rzemiosło artystyczne, czy tatuaż. Panuje tam bardzo miła i przyjazna atmosfera - myślę, że nikt nie będzie się tam czuł odrzucony. Takich jak Wy tam brakuje. Myślę, że Wasze prace byłyby pięknym wzbogaceniem tego serwisu 
|
Ostatnio zmieniony przez jasminowa Nie 08 Sie, 2010 21:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dom_Klary
Użytkownik b. aktywny Prowence

Kraj:

Pomogła: 42 razy Dołączyła: 17 Maj 2007 Posty: 1790 Skąd: Warszawa
Medale: 1 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010 15:51
|
|
|
Witam:-)
Artveo jest bardzo młodym portalem i cały czas się rozwija. Moim skromnym zdaniem, to że nie ma tam tłoku jest plusem. Sądzę, że wiele prac tam umieszczonych reprezentuje wysoki poziom artystyczny. Fajnie, żeby Artveo stało się popularne w różnych środowiskach, stąd mój wpis na tymże forum. Przykro mi, że uważacie stronę za "martwą". Wkładamy w nią wiele serca, a tłok chyba nie jest jedynym wyznacznikiem wartości strony... Eh...
|
|
|
|
 |
dom_Klary
Użytkownik b. aktywny Prowence

Kraj:

Pomogła: 42 razy Dołączyła: 17 Maj 2007 Posty: 1790 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 11:42
|
|
|
Dziękuję bardzo Stopniowo dodajemy nowe funkcjonalności, bez pośpiechu i z rozmysłem, dostosowujemy się przy tym do uwag użytkowników.
Może ktoś z Was założył konto na Artveo i pochwali się linkiem?

|
|
|
|
 |
7Kasiulek7
Użytkownik b. aktywny Kasia

Kraj:

Pomogła: 14 razy Wiek: 31 Dołączyła: 12 Lip 2009 Posty: 1619
|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 23:09
|
|
|
Ah, to Wy! Zachwycałam się Waszymi pracami już wcześniej. Ja sama na razie dopiero raczkuję w dziedzinie, w której Wy jesteście mistrzyniami Dobrze, że ostatnio na artveo przybywa tego typu prac. To rarytaski wśród fotografii, grafik, które święcą triumfy na tego typu portalach. Dla mnie Wasze prace są inspiracją.
|
|
|
|
 |
7Kasiulek7

Kraj:

|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010 23:42
|
|
|
A czy Iwi jest również bywalczynią tego forum? Zakochałam się w jej pracach..
Przy okazji tworzy się grupka rękodzielnicza na Artveo - klik, co mnie cieszy. Liczę na to, że z czasem się powiększy..
|
|
|
|
 |
iwi
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 21 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Wrz 2005 Posty: 421 Skąd: Śląsk
|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 23:51
|
|
|
To świetnie, że się rozgościłaś na Artveo i odpowiada Ci to miejsce Super, że obok fotografii, grafik, rysunków itp. można obejrzeć tego typu prace, jak Twoje. Sztuka niejedno ma imię. A Twoje prace mogą być estetyczną gratką nie tylko dla tych, którzy zajmują się rękodziełem.
Artveo to przyjazny portal. Fajnie, że twórcy serwisu biorą do serca uwagi użytkowników i cały czas się zmieniają portal na lepsze, wprowadzając nowe funkcjonalności. A użytkownicy są rzeczywiście przemili - nowe ciekawe znajomości gwarantowane 
|
|
|
|
 |
7Kasiulek7

Kraj:

|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 01:43
|
|
|
I tu mnie masz! W tym momencie nie ukrywam się pod żadną nazwą... Jakiś czas temu skasowałam moje konto.. Nie pytajcie dlaczego - lubię czasem zaczynać coś na nowo (często jest to zupełnie irracjonalne:P) a akurat na tamtym profilu nie zdążyłam pokazać żadnych moich fotografii (aż tak bardzo mi się do tego nie paliło:P wolę oglądać twórczość innych). Teraz dla wygody podczas przeglądania prac loguję się czasem z profilu bliskiej mi osoby - [klik].
Zbieram się, żeby założyć normalne konto na artveo i pokazać cokolwiek światu. Przede wszystkim nastawiam się na krytykę i rady, bo jestem baaardzo początkująca w tym co robię. Gwoli wyjaśnienia - sztuką, rękodziełem interesuję się w teorii ze względu na mój kierunek studiów, a właściwie na obydwu kierunkach, które studiuję mam styczność ze sztuką. Jestem maniakalnym wzrokowcem i uwielbiam oglądać prace innych. Sama bardzo lubię uwieczniać chwile na fotografii. Z robótkami ręcznymi niewiele mam wspólnego, jeśli chodzi o praktykę. Chciałabym kiedyś zabrać się za realizację moich małych projektów, które świtają mi w głowie, stąd moja obecność na tym forum. A Artveo mnie inspiruje jeśli chodzi o fotografię:-) Jestem poniekąd fanką tej strony, znam jej twórców i kibicuję temu portalowi.
Mam nadzieję, że to co napisałam nie jest aż tak bardzo chaotyczne i idiotyczne, a Wy nie uznacie mnie za szkodnika na tym forum... Dobrej nocy! 
|
|
|
|
 |
7Kasiulek7

Kraj:

|
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 14:09
|
|
|
Nie jeden z moich znajomych potrafił usunąć swoje konto gdzieś ot tak Nie jesteś jedyna z takimi "nawykami".
Mam nadzieję, że już niedługo pokażesz nam swoje prace i będziemy je mogli podziwiać.
Twoja wypowiedź nie jest ani chaotyczna, ani idiotyczna. Szkodnik? Nie wydaje mi się. 
|
_________________ Kasiulkowe prace
Kiermasz Kasiulka
Galeria - Picasa |
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010 22:01
|
|
|
Kasiu - właśnie jestem w trakcie przeglądania Twojego bloga i tak mi się strasznie podoba! Coś czuję, że jak jutro pojadę do domu to mama będzie miała za zadanie mnie poduczyć z szydełkowania (ona ostatnio wraca do szydełkowych pasji sprzed lat:-)) Strasznie mi się podobają drobiazgi, które tworzysz. Twój blog i konto na picassie to kopalnia wiedzy dla takich żółtodziobów jak ja Dzięki wielkie!
Jak utworzę konto na Artveo to dam Wam oczywiście znać. I coś czuję, że może dzięki Wam za jakiś czas pojawią się tam jakieś szydełkowe robótki... hihi
A Ciebie jeszcze nie pytałam, Kasiu, jak podoba Ci się na Artveo? Chyba się podoba, skoro trafiło do linkowni na Twoim blogu
P.S.: Kiedy immatrykulacja? 
|
|
|
|
 |
jasminowa
Milczek

Kraj:

|
|
|
|
 |
7Kasiulek7

Kraj:

|
Wysłany: Pią 01 Paź, 2010 10:10
|
|
|
Bardzo się cieszę, że jestem Twoja inspiracją. To bardzo miłe. Tylko uważaj, bo szydełko jest strasznie wciągające. Ja aktualnie nie mogę wytrzymać, jeśli nie mam zaczętej żadnej pracy.
Artveo? Atmosfera równie miła jak tutaj. Tak ogólnie to mi się podoba.
Immatrykulacja jutro.
Pozdrawiam.
|
_________________ Kasiulkowe prace
Kiermasz Kasiulka
Galeria - Picasa |
|
|
|
 |
jola3
Użytkownik małomówny

Kraj:

|
|
|
|
 |
japoneczka01
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 118 razy Dołączyła: 04 Paź 2010 Posty: 1895 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2016 07:47
|
|
|
Tak reklamowany portal, a już go nie ma, a ja nawet nie zdążyłam tam zajrzeć. Ciekawi mnie co może być powodem tak krótkiej działalności 
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 29 |
|
|